Festivali Ndërkombëtar i Poezisë, mbledh poetët në Rahovec

Nga data 15 deri më 17 shtator 2018, në Rahovec fillon edicioni i katërt i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë, organizuar nga Fondi për Edukim Kulturor dhe Trashëgimi. Edhe në këtë edicion do të sillen emrat e shquar të letërsisë botërore, nga Japonia e deri në SHBA, nga Evropa në Azi. Sipas drejtorit të festivalit, poetit … Continue reading Festivali Ndërkombëtar i Poezisë, mbledh poetët në Rahovec